Cătălin de la „Dragoste fără secrete”, sfaturi de viaţă, după experienţele trăite în competiţie: „Nu vă mai amăgiţi sufletele”

 

Cătălin şi Carmen sunt noul cuplu din cadrul experimentului de televiziune „Dragoste fără secrete”. Deşi nu sunt de foarte mult timp în competiţie, cei doi au avut de învăţat extrem de multe lucruri, atât din lucrurile care s-au întâmplat cu celelalte cupluri, cât şi din sentimentele pe care le trăiesc zi de zi în cadrul competiţiei.

După ce în zilele trecute erau măcinaţi de dorul pe care îl poartă fetiţei lor, Cătălin şi Carmen au conştientizat că trebuie să se relaxeze puţin. În momentele de linişte, Cătălin a tras câteva concluzii după tot ce a văzut că s-a întâmplat până acum în emisiune şi chiar a îndemnat telespectatorii să nu îşi mintă partenerele şi să îşi asume absolut tot ce fac în viaţă.

"Dragi telespectatori, sper că aţi învăţat ceva din emisiunea asta. Sa nu va minţiţi soţiile, iubitele. Să vă gândiţi să luaţi viaţa asta în serios şi să o trăiţi aşa cum se cuvine. Nu vă mai încurcaţi vieţele, nu vă mai amăgiţi sufletele şi iubiţi-vă, fraţilor!”

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

Bianca Sârbu, noua prezentatoare a emisiunii „Dragoste fără secrete”

Bianca Sârbu este noua prezentatoare a experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”. Iuliana Călinescu i-a predat ştafeta aceștia, din cauza unor proiecte numeroase care nu au putut fi amânate. Noua moderatoare a fost întâmpinată de concurenţi cu braţele deschise, dat fiind că va fi alături de aceştia pe tot parcursul competiţiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest