Cătălin Moroşanu, la un pas de divorţ? Sportivul a pus capăt tuturor zvonurilor

 
+3 click pentru
galerie

În ultima vreme, au circulat zvonuri cum că sportivul Catălin Moroşanu se află la un pas de divorţ de soţia sa. Aşa că acesta s-a decis să pună stop speculaţiilor şi să lămurească totul.

Toate zvonurile au pornit de la declaraţia lui Brigitte Sfăt, care a anunţat că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroşanu. Dar lucrurile nu stau deloc aşa! Cei doi, sportivul şi soţia sa sunt mai fericiţi ca niciodată, iar acesta îşi asumă toată dragostea pe care i-o poartă.

Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor, Cătălin Moroşanu a postat o imagine cu cea care îi este soţie, pentru a le arăta tuturor celor care vorbesc aberaţii că este foarte fericit şi împlinit alături de cea care i-a dăruit şi un copil, pe micuţa Natalis.

"Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!", a scris Cătălin Moroşanu pe reţelele de socializare, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest