Cătălin Scărlătescu, anunţ despre nunta cu Doina Teodoru

 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, iar cei doi sunt de nedespărțiți. Juratul de la Chefi la cuțite a vorbit pentru prima dată în exclusivitate pentru Antena Stars despre relația pe care o are cu partenera lui de viață.

''La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește! '', a declarat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate la Antena Stars.

''Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut... A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat.

Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos.'', a declarat a declarat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest