Cătălin şi Laurenţiu, conflict fără precedent la „Dragoste fără secrete”! „Alo, mahalaua, uşor!” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Războiul dintre Cătălin şi Laurenţiu a escaladat rapid! După ce Larenţiu l-a acuzat pe Cătălin de faptul că îşi expune mult prea mult problemele din viaţa personală, Cătălin nu s-a mai putut abţine şi i-a dat replica. Aceasta, a adus, în cele din urmă, o serie de replici acide atât între cei doi, cât şi între Carmen, Oana şi doamna Nicoleta.

Cătălin a simțit nevoia să se apere, după ce a fost acuzat de Laurenţiu că îşi expune viaţa personală pentru a căpăta simpatia publicului.

„Nu ştiu cum şi-a permis să îmi spună mie de ţigări. Ţi-am cerut bani de pâine? Tu ai venit în emisiune şi te-ai lăudat că ai atâtea maşini. Ţi-am spus eu ţie vreodată să îţi vinzi maşinile şi să îţi iei casă!” i-a reproşat Cătălin lui Laurenţiu

Vizibil nervos din cauza reproşurilor lui Laurenţiu, concurentul de la „Dragoste fără secrete” a aruncat o replică acidă: „Alo, mahalaua, uşor!”.

După seria de replici dure dintre Laurenţiu şi Cătălin, a intervenit şi Carmen: „Vineri ne-ai ţinut evidenţa că de ce fumăm atât de mult. Noi nu am venit să îţi ţinem evidenţa vouă. Când ţi-ai făcut nunta, de ce nu ţi-ai luat casă cu banii din nuntă, dacă tot îmi ţii evidenţa! De ce nu îţi vinzi maşina, să îți iei o casă” i-a spus Carmen lui Laurenţiu.

Din nou, Laurenţiu a contraatacat: „Aveţi grijă cu ceea ce spuneţi că daţi cu bâta în baltă! Am în spate ani de muncă. Totul pleacă de la tine ca om. Uită-te ce îți lipseşte şi după aceea comentezi.”

Ce cote vor mai atinge tensiunile în experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”, urmează să vedem. Pe www.dragostefarasecrete.ro puteţi urmări ce fac concurenţii, zi şi noapte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest