Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a născut un băiețel!

 

Fericire nemărginită pentru Cătălin Zmărăndescu! Fostul luptător a devenit tată pentru a patra oară, după ce soția lui a adus pe lume un băiețel complet sănătos.

Cătălin Zmărănescu este în culmea fericirii, după ce a devenit tată pentru a patra oară. Marele anunț a fost făcut de fostul luptător chiar pe contul său de socializare, prin intermediul unui mesaj emoționant în care a dezvăluit și cu câte kilograme s-a născut micuțul.

„Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm , aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță iar acum un băiat pe cinste”, a scris Cătălin Zmărăndescu.

Deși nu este pentru prima dată pentru Cătălin Zmărăndescu când trece prin emoții de genul, fostul luptător a mărturisit în cadrul unui interviu pentru click.ro că tot a fost un moment deosebit pe care l-a așteptat cu sufletul la gură.

Mai mult de atât, Cătălin a dezvăluit că atunci când bebelușul a fost adus acasă, micuța sa a experimentat mici sentimente de gelozie, însă atât el, cât și soția sa au găsit o soluție ca să le facă față ambilor copii.

Când l-a văzut pe bebeluș a fost fericită, a fost bine. Însă până l-a văzut la sân, apoi o jumătate oră nu ne-am mai înțeles cu ea. A început să plângă, a fost dezastru. Ea fost înțărcată de curând și cred că a fost destul de geloasă, dar am găsit o soluție acum. Când îl pune pe bebe la sân, o pune și pe ea cu capul pe celălalt. Aseară, spre exemplu, când l-am schimbat, s-a comportat foarte bine. L-a ținut în brațe, i-a dat suzeta, l-a iubit.” a spus Cătălin Zmărăndescu pentru click.ro

Pe lângă noul-născut, Cătălin şi soţia sa mai au o fetiță pe nume Matilda. Iar din căsnicia anterioară, fostul luptător mai are încă doi copii.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest