Catrinel Sandu a îndeplinit dorinţa tatălui său, după ce acesta a murit! Care sunt locurile unde i-a împrăştiat cenuşa

 
+3 click pentru
galerie

Tatăl lui Catrinel Sandu a trecut în nefiinţă, în urmă cu mai bine de două săptămânia, rănile în sufletul celor dragi fiind încă proaspete. Fiica sa a îndeplinit prima dorinţă a tătălui său, după ce acesta a murit.

Dorinţa a fost ca trupul lui să fie incinerat, după moarte, lucru de care s-a ocupat în totalitate, Catrinel Sandu. Totodată, răposatul a dorit ca cenuşa sa să fie împrăştiată în trei locui: în curtea casei, la Sarmisegetuza, dar şi în Ocean.

Catrinel Sandu şi mama sa au ajuns, în decursul acestui weekend, la moşia familiei sale, acolo unde a împrăştiat prima parte a cenuşei. Vedeta a postat o imagine cu locul, fiind însoţită şi de o descriere: „Prima dorinţă îndeplinită… Te iubesc tata şi îmi este tare dor de tine ?❤️?”, în completarea acesteia a venit cu o descriere, pusă pe pagina sa personală, Mia Sandu: "O parte din tine, dragul meu soţ, este aşa cum ai vrut tu. Acolo la moşie, locul care ţi-a plăcut mult şi care în memoria ta nu se va înstrăina niciodată. Odihneşte-te în pace!".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest