Catrinel Sandu, ce le-a spus fiicelor sale după ce le-a murit bunicul!

 
+3 click pentru
galerie

După ce duminică seară, tatăl lui Catrinel Sandu a murit, vedeta a avut misiunea de a-şi anunţa fiicele de faptul că bunicul lor, nu mai este. Maniera în care a ales să dea vestea tristă a fost una delicată.

Chiar dacă fetiţele erau conştiente de starea de sănătate a bunicului, vestea morţii lui ar fi avut un impact emoţional imens, de aceea a ales să le dea vestea într-un mod foarte delicat, pentru a nu le speria. ”Fetițele știu că bunicul e la spital și că nu e ok. Când plec la el, îmi spun: «să îl pupi pe Nicu din partea noastră» și îmi spun să-i transmit să vină acasă, că i-au făcut desene”, povestea Catrinel luna trecută.

Se pare că ultima dată când s-au întâlnit cei patru, a fost atunci când Nicu a fost în America, acolo unde a stat câteva zile.

"Catrinel a avut grijă să le protejeze pe micuțe și le-a spus într-o manieră delicată, pentru că nu vrea să le sperie. Sunt prea mici, iar ele trebuie să îl țină minte pe bunicul Nicu așa cum l-au văzut ultima dată, în SUA: vesel, glumeț, ca orice bunic!", a spus o persoană apropiată lui Catrinel Sandu pentru click.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest