Catrinel Sandu, detalii despre starea tatălui ei, după accidentul vascular: „Avem nevoie de gândurile pozitive din partea voastră”

 

Catrinel Sandu a trecut prin clipe grele, după ce tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral. Vedeta a dat ultimele detalii despre starea acesuia.

Starea de sanătate a tatălui vedetei a început să se îmbunătăţească, iar acum a fost mutat într-un salon. Catrinel Sandu le-a mulţumit tuturor pentru susţinere şi pentru gândurile lor bune, dar şi medicilor care s-au ocupat de acesta.

"Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toate gândurile, rugăciunile şi mesajele voastre pentru tata. După aproape o lună azi a fost mutat în salon. Avem un regim restricţionat de vizite. Începe recuperarea şi are nevoie de linişte şi odihnă. Mulţumesc medicilor. Avem în continuare nevoie de gândurile pozitive din partea voastră ca şi până acum. Vă mulţumim", este mesajul transmis de Catrinel Sandu, despre starea de sănătate a tatălui ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate