Catrinel Sandu, momente grele şi dureroase! Îşi va conduce tatăl pe ultimul drum VIDEO

 

Catrinel Sandu trece prin clipe grele. Trupul neînsufleţit al tatălui său a fost depus la capelă, pentru ca toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat, să îsi poată lua rămas bun.

Tatăl lui Catrinel Sanu a suferit un accident vascular cerebral, în urmă cu aproximativ trei luni. Din cauza faptului că starea sa s-a agravat considerabil, medicii nu au mai putut face nimic, așa că a fost declarat mort duminică, în jurul orei 22:20.

Catrinel Sandu, în urmă cu câteva zile a publicat un mesaj dureros pe pagina sa personală, în care a menţionat că 2 iulie este data în care, cei care l-au iubit, îi pot oferi un ultim omagiu, lui Nicu Sandu."Din păcate tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 Iulie, începând cu ora 13".

Apropiaţii familiei au dezvăluit că ultima dorinţă a lui Nicu Sandu a fost aceea de a nu fi înmormântat creştineşte, ci de a fi incinerat şi din câte se pare, fiica sa ţine cont de această dorinţă şi în decursul zilei de mâine, va avea loc incinerarea.

În aceste momente cumplite, alături de Catrinel şi de mama sa se află prietenii, familia, iar în câteva ore va ajunge şi iubitul vedetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest