Catrinel Sandu, nuntă ca în filmele de la Hollywood! Vor petrece trei zile și trei nopţi VIDEO

 

Catrinel Sandu şi Steve organizează o nuntă ca în filmele de la Hollywood! După ce au devenit soţ şi soţie, cei doi sunt pregătiţi să fie protagoniştii unei petreceri grandioase, care va dura trei zile şi trei nopţi.

Mama lui Catrinel deja se află în America pentru a-i fi alături în ziua cea mari, fiicei sale, iar chiar dacă au trecut patru luni de când soţul său a murit, durerea este încă prezentă. Cu toate acestea, fiica, nepoatele şi ginerele sunt persoanele care îi aduc fericire în suflet şi o ajută să treacă peste toate momentele negative din viaţa sa.

Marele eveniment va avea loc pe 11 noiembrie, în Florida. Iar Catrinel Sandu şi Steve au închiriat deja un hotel, unde vor petrece trei zile şi trei nopţi, alături de invitaţi. Chiar blondina a spus că va fi un eveniment special care va avea loc pe malul oceanului și bineînţeles, tot locul va fi împodobit cu decoraţiuni incredibile care le va fura ochii tuturor.

Domnişoarele de onoare vor fi chiar fetiţele lui Catrinel şi alături de ea, va fi și mama ei care se află deja în America şi care şi-a pregătit rochia pentru marele eveniment. Însă printre treburile pe care le mai are, se ocupă şi de celelalte detalii legate de nunta ei, motiv pentru care nu a avut timp să înveţe dansul mirilor. Printre invitaţi se vor număra şi prietenele ei din România, cele care i-au organizat şi o mare petrecere a burlăciţelor.

"Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului, vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi invitaţii noştri, tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!", a spus Catrinel Sandu pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest