Ce a spus Alex Bodi despre o nouă relație, după decepțiile amoroase prin care a trecut: „Ne trăim viața frumos”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alex Bodi a vorbit mai deschis ca niciodată despre viața sa amoroasă, după toate dezamăgirile de care a avut parte în dragoste.

Alex Bodi este una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul autohton, fiind cunoscut atât din cauza mariajului eșuat pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu, cât și din cauza problemelor cu legea.

Acum, afaceristul se află pe lista burlacilor, după ce a decis sa încheie relația cu Daria Radionova, femeia care a intervenit în căsnicia lui cu Bianca Drăgușanu. Liber de orice angajament amoros, Alex Bodi a dezvăluit pentru Antena Stars că nu ar spune „nu” unei noi relații și deși a avut parte de multe decepții pe plan personal, tot crede cu tărie în dragoste.

”Nu caut niciodată femei. Sunt ok. Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau. Mie dacă mi-e dor de cineva, aduc dorul de mine. Da, mai cred în iubire, tot timpul. Nu au legătură dezamăgirile. Am invocat o chestie, că am nevoie de cineva. Sunt singurele rugi care mi se îndeplinesc foarte repede. Vedem, nu știu ce va fi! Nu tatonez, e ok. Ne trăim viața frumos, ne distrăm, fără prea multe complicații”, a declarat Alex Bodi.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a dezvăluit că își mai dorește încă doi copii, astfel că așteaptă să o întâlnească pe cea cu care să rezoneze și cu care să întemeieze o familie. Totodată, afaceristul a mărturisit că ultima perioadă din viața lui a fost una destul de complicată, dar chiar și așa, se bucură de faptul că și-a dat seama care sunt persoanele care țin cu adevărat la el.

”Lumea vede numai partea de la suprafață, dar dedesubt sunt multe. Poate fi și de bine și de rău. Eforturi, stres, nervi. Mai vreau copii, 2. Și cinci dacă se nasc, să fim sănătoși, vedem noi! Nu mai răspund la provocări! M-a costat un timp și o perioadă de timp în care am înțeles că dacă eu nu dau curs la ceva, lucrurile nu o să se întâmple. Ok, mă pot ataca oamenii, dar îi ignor. Orice poți cumpăra, dar timpul nu, pentru că nu mai ai cum! Exact cum cumpăr eu ultimele 6 luni din viața mea!”, a mai spus omul de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest