Ce a spus Florin Pastramă despre mariajul cu Brigitte. Detalii exclusive: “Am încercat să fiu mai calm”/ VIDEO

 

Florin Pastramă a vorbit despre dinamica relației cu Brigitte, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde au oferit detalii și despre problemele cu legea pe care le au din cauza comercializării unor măști de protecție cu inscripțiile unor branduri celebre.

Florin Pastramă și Brigitte formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton și chiar dacă la început nu mulți au fost cei care le-au dat vreo șansă, iata că anii au trecut, iar cei doi sunt tot împreună.

De-a lungul anilor de mariaj, Brigitte și Florin au avut parte de numeroase conflicte care s-au încheiat cu despărțiri, însă unele de scurtă durată, dat fiind că întotdeauna au ajuns din nou unul în brațele celuilalt.

Florin Pastramă a mărturisit că faptul că a cunoscut-o pe Brigitte a fost unul dintre cele mai bune evenimente din viața lui, completând că datorită acesteia a reușit să se schimbe în bine și să renunțe la impulsivitatea care îl caracteriza.

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru Brigitte pentru că m-am schimbat. Dumnezeu ne-a dat o lecție. Pe noi ne-a unit mai tare această încercare. Am încercat să fiu mai calm. Eu în afară să stau în dreapta ei, nu am făcut. Ea face tot.”, a spus Florin Pastramă.

În continuare, Brigitte a dezvăluit că au decis de comun acord să renunțe la proiectul de la Antena Stars, din cauza invidiei și răutății pe care le-a atras prin expunerea vieților personale la TV, expunere care a dus și la multe probleme în cuplu.

„Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură. Uneori faima îți poate aduce și suferință.”, a spus și Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest