Ce a spus Gabi Bădălău despre implicarea Andreei Bănică în divorțul scandalos cu Claudia Pătrășcanu: „Sunt baliverne”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

În cursul zile de joi, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au reîntâlnit, în fața instanței, pentru o nouă înfășișare în cazul custodiei celor doi copii pe care îi au împreună. Judecătorii au audiat martorii de ambele părți, Andreea Bănică fiind cea care i-a luat partea artistei. Cum a comentat afaceristul implicarea blondinei în divorțul scandalos pe care îl are de mai bine de un am și jumătate cu Claudia?

Aflat în fața judecătoriei, Gabi Bădălău a avut o reacție spumoasă, în ceea ce privește implicarea Andreei Bănică în divorțul de Claudia Pătrășcanu. Potrivit spuselor sale, blondina nici nu a trecut pragul casei lui atunci când încă forma un cuplu cu artista, asttfel că nu înțelege ce ar putea declara judecătorilor.

”Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Este fosta menajera și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia de acasă.”, a spus Gabi Bădălău înainte să intre în instanța de judecată.

Mai mult de atât, Gabi Bădălău a mărturisit că își dorește să se încheie odată procesul de divorț și să poată ajunge la un consnens cu Claudia Pătrășcanu, de dragul celor doi copii ai lor.

Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Îmi doresc lucruri naturale și sănătoase cum își doresc și alte milioane de părinți pentru copiii lor. Nu mai vreau scandal, nu vreau circ. Îmi doresc asta oferindu-i Claudiei și copiilor o liniște și o stabilitate financiară, o casă și școli bune. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii, nu a acceptat propunerea mea. Lăsăm instanța să decidă”, a mai spus Gabi Bădălău 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest