La ce a renunțat Claudia Pătrășcanu de dragul lui Gabi Bădălău: “Nu aș mai proceda la fel. A fost o altă greșeală”

 

Mai asumată ca niciodată, Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față și a dezvăluit care au fost lucrurile la care a renunțat de dragul lui Gabi Bădălău! Artista a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri pline de sinceritate din mariajul toxic pe care l-a avut cu afaceristul.

Înainte să se căsătorească cu Gabi Bădălău, pe lângă cariera de succes în industria muzicală pe care o avea, Claudia Pătrășcanu era și moderatoarea unei emisiuni la Antena Stars. De dragul afaceristului, artista a decis să renunțe la carieră și să se axeze pe viața de familie, stând departe, o bună bucată de timp, de lumina reflectoarelor.

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că regretă decizia de a se retrage din televiziune pentru Gabi Bădălău și a mărturisit că dacă ar putea da timpul înapoi, atunci ar face lucurile altfel.

“Chiar îmi pare rău că nu am putut să continui. A trebuit să pun punct. În momentul acela nu a fost dorința mea cea mai mare, dar atunci am ținut cont și de dorința partenerului. A fost o altă greșeală de a mea. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu am aș mai proceda la fel. Important este să continui să rămâi pe picioarele tale ca om. Asta nu înseamnă că dacă nu vrei să renunți la ceva, nu îl mai respecți pe celălalt. atunci mi s-a părut prioritar să ai o viață de familie. Poți să le împarți pe amândouă. Important este să rămâi pe picioarele tale. Viața este cu bune și cu rele. De multe ori am crezut că sunt fericită și m-am înșelat. Sunt acele clipe de fericire, dar pentru mine nu există fericire, există doar momente de bucurie.

Singura mea bucurie maximă constă în copii. Sunt pregătită pentru orice în viață. Știu să supraviețuiesc în orice moment și in orce situație. Nu mi-aș reproșa nimic. Dacă s-au întâmplat lucruri, uneori se întâmplă și cu voia noastră. Nu am ce să îmi reproșez.”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest