Ce întrebare uluitoare i-a pus fiul cel mare Claudiei Pătrășcanu: „Nu vreau să îi mint niciodată. Vreau să îi cresc inteligent”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit cu lux de amănunte despre situația controversată în care se află la momentul actual cu Gabi Bădălău. Artista a dezvăluit și ce întrebare uluitoare i-a adresat fiul cel mare, din cauza războiului pe care îl poartă cu afaceristul!

Claudia Pătrășcanu a vorbit mai deschis ca niciodată despre momentele prin care trece actualmente, din cauza scandalului de proporții în care este protagonistă cu Gabi Bădălău! Artista a dezvăluit că recent fiul cel mare i-a adresat o întrebare care a lăsat-o fără grai, însă pentru care a gândit un răspuns cât mai simplu.

„Cel mai greu, dar și cel mai frumos job din lume să fii mamă. Iar mamele știu asta. este ceva unic. Sunt veselă, optimistă, nu îmi place să transmit tristețe. Mai sunt momente când vreau sa mă descarc, dar copiii nu mă văd plângând. Mai vin să îmi pună întrebări și încerc să le explic pentru vârsta lor. este inevitabil să ne ceară explicații sau să ne întrebe ce s-a întâmplat. Încerc să mă pregătesc de pe acum. Nu aș vrea să îmi mint copiii niciodată și vreau să îi cresc inteligent și să știe să gestioneze lucrurile astea.”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Potrivit spuselor sale, fiul cel mare a întrebat-o dacă este și mama și tata pentru el și fratele lui cel mic, iar Claudia i-a oferit un răspuns care nu l-a scos din ecuație pe Gabi Bădălău.

„Copilul cel mare m-a întrebat acum dacă sunt și mamă și tată pentru el. Și i-am zis că da, dar tu ai tată. Pune întrebări. Important este să știm noi cum să le răspundem fără să îi afecteze și rănească.”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest