Cum a comentat Claudia Pătrășcanu implicarea Biancăi Drăgușanu în scandalul ei cu Gabi Bădălău: „Să-și vadă de treaba ei!”/ VIDEO

 

La scurt timp de la reacția Biancăi Drăgușanu la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat că l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău, în momentul în care afaceristul a vrut să își ia copiii la București pentru a petrece timp împreună, artista și-a exprimat părerea despre implicarea blondinei în scandalul ei cu tatăl fiilor ei.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Claudia Pătrășcanu a negat cu vehemență că l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău, așa cum ar fi susținut afaceristul în urmă cu câteva zile. Mai mult de atât, artista a mărturisit că toate detaliile sunt în dosarul celor de la Protecția Copilului, iar acum așteaptă să i se facă dreptate în funcție de probele pe care le-a tot strâns împotriva încă soțului ei.

”Aș prefera să nu discut. Sunt aici pentru cariera mea, pentru jobul meu. Nu este adevărat și detaliile acestea le cunosc Protecția Copilului și Poliția Locală. Toate aceste detalii au fost constate de acești oameni. Eu nu aș vrea să dau detalii de genul acesta. Cunosc foarte bine detaliile și tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă acești oameni de la aceste instituții. Sunt niște strategii, nu știu dacă bine puse la punct neapărat. Eu nu le consider așa, ci niște lucruri răutăcioase și mai consider că dacă se va continua cu astfel de situații nu vom ajunge nicăieri”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ”Showbiz Report”.

Cât despre implicarea Biancăi Drăgușanu în scandalul ei cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu înțelege ce legătură are blondina cu situația în care se află. Mai mult de atât artista a recunoscut ca i-ar fi trimit câteva mesaje de bun-simț pe contul ei de socializare, însă nimic atât de deranjant precum a lăsat aceasta să se înțeleagă.

”Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest