Reacția acidă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu: „Se văd caracterele”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă, după ce a aflat că Gabi Bădălău a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu, în timp ce se afla în fața casei artistei pentru a petrece timp cu copiii săi la București!

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu capătă proporții din ce în ce mai mari! Chiar dacă cei doi se judecă prin tribunale de mai bine de un an și jumătate, în procesul de divorț și de custodie pentru cei doi copii, încă nu au reușit să ajungă la un numitor comun, iar la cum stau lucrurile între ei, nici nu par a ajunge la vreun consens prea curând.

Mai mult de atât, în războiul celor doi a mai apărut o a treia persoană și anume, Bianca Drăgușanu, iar asta după ce blondina și afaceristul au format un cuplu pentru câteva săptămâni.

După ce Claudia Pătrășcanu i-a acuzat pe Bianca Drăgușanu și pe Gabi Bădălău de comportament indecent în fața copiilor ei, blondina i-a declarat război artistei despre care a spus că minte cu nerușinare de dragul atenției publice.

Acum, după ce a auzit faptul că încă soția lui Bădălău l-a scuipat pe acesta atunci când s-a prezentat în fața casei ei să își ia copiii pentru a petrece timp cu ei, Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă vizavi de comportamentul artistei.

''Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor'', a spus vedeta la XNS, de la Antena Stars.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a precizat și faptul că i se pare urât să expui detalii legate de bani la televizor, lucru pe care Claudia Pătrășcanu l-a făcut atunci când a spus că avea doar 180 de RON când a fost dacă afară din casă cu tot copii de Gabi Bădălău.

''Pe mine nu mă privesc declarațiile astea, dar ca fapt divers până la 39 de ani eu am adunat multe lucruri materiale, pentru că mă duce capul. Pe mine nu mă interesează ce spune, mi se par urâte detaliile astea. Mi se par detalii urâte să vorbești despre bani la televizor'', a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest