Gabi Bădălău, umilință supremă din partea Claudiei Pătrășcanu, atunci când a vrut să își ia copiii: „M-a scuipat! Se aștepta să reacționez!”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu capătă proporții din ce în ce mai mari! În timp ce se afla acasă la artistă pentru a-și lua copiii, potrivit hotărârii judecătorești, afaceristul s-a lovit de un refuz categoric din partea artistei, care a avut o atitudine agresivă, scuipându-l pe tatăl fiilor ei!

În ultima perioadă, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ținut primele pagini ale taboidelor ocupate, iar asta din cauza detaliilor șocante care tot ies la iveală din interiorul mariajului toxic pe care l-au avut.

Și de parcă nu era suficient scandalul în care au fost implicați până acum, un nou război s-a iscat între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, în momentul în care afaceristul a vrut să își ia copiii la București, așa cum se arată în hotărârea judecătorească.

Prin telefon, în direct, la „Xtra Night Show”, Gabi Bădălău a mărturisit că în momentul în care a ajuns în Constanța, la casa încă soției sale, ca să le ia lucrurile fiilor lui, după ce se plimbase în prealabil cu aceștia într-un parc din apropoere, Claudia Pătrășcanu nu ar mai fi vrut să îi lase pe cei mici să plece.

Bădălău a povestit că l-a șocat atitudinea agresivă a Claudiei Pătrășcanu, care la un moment-dat l-a și scuipat pe acesta, în timp ce îi adresa cuvinte dure!

”Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Nu a putut lua copiii la el acasă

Furios din cale-afară pe decizia încă soției sale de a nu-i da copiii, în ciuda hotărârii judecătorești, Gabi Bădălău a ținut să precizeze că încă soția sa nu respectă decizia impusă de autorități în ceea ce privește timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu cei doi fii.

”Lucrurile sunt mult mai importante decât scuipatul. Am o hotărâre judecătoreasă definitivă și irevocabilă, era weekendul meu să-i iau astăzi și să-i duc duminică înapoi. Claudia n-a binevoit să mi dea și cam asta s-a întâmplat. Ea invocă faptul că nu vor copiii.”, a mai spus Gabi Bădălău la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest