Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a fost acuzată că l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău: „Strategii bine puse la punct”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report” pentru a-și promova noua piesă lansată, Claudia Pătrășcanu a ținut sa facă și lumină în ceea ce privește dacă l-a scuipat sau nu pe Gabi Bădălău atunci când acesta s-a prezentat în fața casei ei, pentru a lua copiii în București și pentru a petrece timp alături de ei.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat! Recent, afaceristul a făcut dezvăluiri șocante despre comportamentul fostei partenere de viață. Potrivit spuselor sale, artista l-ar fi scuipat atunci când i-ar fi cerut copiii, ca să petreacă un weekend alături cu aceștia, după cum se arăta și în hotărârea judecătorească.

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a fost acuzată că l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău

Sătulă să fie pusă la zid, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că nu l-a scuipat niciodată pe Gabi Bădălău, iar toate declarațiile făcute de încă soțul ei ar face parte dintr-o strategie foarte bine pusă la punct pentru a o denigra în fața opiniei publice.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că toate detaliile sunt cunoscute de oamenii legii și de cei de la Protecția Copilului, astfel că așteaptă să se facă dreptate pe baza lor.

”Nu este adevărat și detaliile acestea le cunosc Protecția Copilului și Poliția Locală. Toate aceste detalii au fost constate de acești oameni. Eu nu aș vrea să dau detalii de genul acesta. Cunosc foarte bine detaliile și tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă acești oameni de la aceste instituții. Sunt niște strategii, nu știu dacă bine puse la punct neapărat. Eu nu le consider așa, ci niște lucruri răutăcioase și mai consider că dacă se va continua cu astfel de situații nu vom ajunge nicăieri”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ”Showbiz Report

Totodată, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că va lupta până în pânzele albe pentru a le face dreptate copiilor ei și dacă va fi nevoie să bată din ușă în ușă pentru a arăta cine este, de fapt, Gabi Bădălău, o va face!

”Ce mă interesează pe mine și ce ține mine, consider că voi merge cât mai departe, voi face cât mai posibil să aflu ce s-a întâmplat cu dosarele de la Bolintin, Constanța și voi bate la ușile instituțiilor și voi încerca public să ies atunci când consider că nu mai pot. Sper să-și facă treaba cei de la Protecția Copilului”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest