Ce a spus menajera lui Bodi despre evadarea Drăgușcancăi din vila fostului soț: „S-a aruncat cu forța pe bancheta din spate"/ VIDEO

 

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri șocante despre violențele la care a fost supusă de Alex Bodi, susținând că au existat episoade în care a fost sechestrată de fostul soț în vila lui, fiind nevoită să evadeze din casa terorii. Ce a spus menajera afaceristului despre presupusa evadare a blondinei?

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea și a vorbit cu lux de amănunte despre tot ce a văzut că s-a întâmplat între cei doi foști soți care acum sunt la cuțite!

Ce a spus menajera lui Bodi despre evadarea Drăgușcancăi din vila fostului soț

După ce a dezvăluit că nu a văzut niciodată o bătaie între Bodi și Drăgușanca, așa cum a sustinut blondina, menajera afaceristului a infirmat și faptul că vedeta ar fi fost sechestrată în casa fostului soț.

Întrebată despre cum Bianca Drăgușanu a ajuns în mașina condusă de soțul ei, după ce blondina a mărturisit că cei doi au ajutat-o să scape de teroare, menajera a dezvăluit că diva ar fi alergat către autoturism și s-ar fi urcat cu forța pe bancheta din spate.

„De unde să evadeze? Nu este adevărat, nu era nimeni ținut cu forța, ușa era deschisă, puteai să te duci unde vrei, nu era nimeni sechestrat. Cum putea ține o persoană sechestrată când avea pe cineva în casă? Nu e adevărat. Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni. A alergat după mine când am plecat. Eu am mers la ușă la Alex, era într-un dormitor, i-am spus că plec că am terminat ce trebuia terminat, am plecat. Soțul meu mă aștepta afară. Nu mi se deschidea portiera, nu era mașina noastră, și ea a alergat. I-am spus că nu vreau să intre în mașină și să ne lase în pace și s-a aruncat cu forța pe bancheta din spate”, a mai transmis angajata afaceristului.

Cât despre ce a urmat după ce au pornit la drum, menajera lui Bodi susține că în timp ce o conduceau acasă, Bianca Drăgușanu făcea poze și filma încontinuu, chiar dacă femeia nu își dorea să apară în înregistrările ei video.

„Bianca mi-a zis că vrea să meargă cu noi, să o ducem acasă. Am dus-o acasă, apoi s-a întors seara, destul de târziu. Nu m-am uitat, pentru că am stat jos, îmi era rușine de Alex în caz că poate iese să nu vadă că a urcat în mașina noastră. Am stat jos, nu am stat pe scaun, iar ea tot timpul filma și făcea fotografii și ea știe cui i le trimitea și de ce făcea așa ceva. Mă filma fără acordul meu. Nu l-am văzut niciodată pe Alex Bodi dând în Bianca Drăgușanu”, a adăugat menajera lui Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest