Menajera lui Bodi rupe tăcerea! A fost sau nu Bianca Drăgușanu bătută de afacerist: „Realitatea e cu totul alta!”/ VIDEO

 

Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea după ce a fost plasată, în declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu despre tratamentele violente la care a fost supusă de fostul soț, ca martor ocular. Angajata a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde a dezvăluit dacă blondina a fost bătută sau nu de afacerist în fața ei, oferind și detalii despre conflictele celor doi foști soți din casa milionarului.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt protagoniștii unui scandal de proporții, după ce blondina a scos la lumină imagini șocante cu fața tumefiată din cauza bătăilor pe care le-ar fi încasat din partea fostului soț.

Ulterior și afaceristul a publicat un material video în care Drăgușanca își punea viața în pericol și mergea în fața unei mașini, pe autostradă, ca reacție nervoasă în urma unei discuții aprinse cu acesta.

Acuzațiile și declarațiile șocante au curs în valuri din momentul expunerii pozelor cu fața tumefiată a Biancăi Drăgușanu, iar persoana care era des menționată în timpul acestora era nimeni alta decât menajera lui Bodi.

Exclusiv pentru Antena Stars, femeia a mărturisit că nu a văzut niciodată o bătaie între foștii soți, așa cum s-ar fi spus.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars, în exclusivitate.

Mai mult de atât, femeia a ținut să precizeze că  a auzit mici discuții „ca între îndrăgostiți”, dezvăluind că ăsta era motivul principal din cauza căruia izbucneau conflictele între cei doi. Totodată, menajera lui Bodi a dezvăluit că cea recalcitrantă și nervoasă în scandalul cu Bodi era Bianca Drăgușanu.

„Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii... Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi... mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest