Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu, în timp ce își punea viața în pericol! Alex Bodi a scos artileria grea! VIDEO

 

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi capătă proporții din ce în ce mai mari! După ce blondina a publicat imagini cu chipul tumefiat din cauza bătăilor încasate din partea fostului soț, acum și afaceristul a scos articoleria grea! Bodi a dat presei o filmare cu Drăgușanca, în timp ce își punea viața in pericol, pentru a demonstra că are dovezi așa cum susținea, în ceea ce privește sănătate psihică a blondinei.

Alex Bodi a decis să se apere în fața acuzațiilor grave pe care Bianca Drăgușanu le-a adus la adresa lui! Astfel că la scurt timp după ce blondina a publicat imagini șocante cu fața plină de vânătăi, în urma bătăilor încasate din partea fostului soț, și afaceristul a scos la lumină un material video, pe care l-a oferit publicației Spynews.ro, care o ilustrează pe vedetă, în timp ce merge pe mijlocul drumului, printre mașinile aflate în mișcare, punându-și viața în pericol, în mod conștient, după ce a purtat o discuție aprinsă cu acesta.

Contactat de reporterii Spynews.ro, Alex Bodi a mărturisit că nu își dorește să îi facă rău Biancăi Drăgușanu prin materialul video publicat, ci doar vrea să se apere de acuzațiile pe care blondina i le-a tot adus din momentul în care a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată de bătăi.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre filmare, înainte ca Alex Bodi să o facă publică

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a vorbit despre episodul în care a fost filmată în timp ce mergea în fața mașinii. Potrivit spuselor blondinei, scena s-a petrecut după ce a avut o discuție aprinsă cu Alex Bodi la telefon, fiind terorizată atât de acesta, cât și de prietenul cu care se afla în autoturism.

Dezorientată de tot ce i se întâmplă, Bianca Drăgușanu a coborât din autovehicul și a început să meargă pe stradă, din cauza presiunii pe care o simțea din partea celor doi bărbați.  

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii "XNS".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest