În ce constă filmarea cu care Alex Bodi o șantajează pe Bianca Drăgușanu: „Și în momentul de față mă amenință”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor șocante din intimitatea relației cu Alex Bodi! Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, blondina a oferit detalii frapante din relația cu fostul soț! Mai sinceră ca niciodată, fosta asistentă TV a mărturisit că afaceristul deține o filmare cu care o șantajează și în momentul de față!

După ce a mărturisit că se teme de Alex Bodi și că a publicat imaginile cu fața desfigurată de bătăile încasate din partea lui, pentru a nu putea fi șantajată, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mai există un material cu care fostul soț o are la mână.

Potrivit spuselor ei, de-a lungul relației controversate pe care a avut-o cu Alex Bodi, s-a lovit și de foarte multe trădări din partea prietenilor comuni care i-au ținut partea afaceristului în violențele verbale pe care acesta le-a exercitat asupra ei.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

În ce constă filmarea cu care Alex Bodi o șantajează pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a mărturisit că după ce a fost făcută cu ou și cu oțet de Alex Bodi, la telefonului prietenului lor comun, a ieșit din mașină și a luat-o la pas pe mijlocul străzii, fiind sătulă de lucrurile pe care afaceristul i le-a spus.

Se pare că în timpul acela, prietenul cu care se afla în mașină a început să o filmeze și i-a trimis imaginile lui Alex Bodi. Imagini pe care afaceristul le-ar fi interpretat eronat și cu care acum o șantajează.

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el. (...) Dar el îmi spune acum două zile la telefon. Că o să dau eu cu tine, o să arăt eu cine ești tu că ai vrut să te sinucizi pentru mine. Să mă sinucid pentru ce? Pentru un bărbat care m-a snopit în bătaie și care m-a inșelat?​”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest