De ce Bianca Drăgușanu a publicat imaginile cu fața desfigurată de bătăile primite, abia după doi ani și jumătate: „Există o strategie”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a mărturisit de ce a publicat imaginile pe care și le-a făcut, după ce fața i-a fost desfigurată de bătăile încasate din partea fostului soț, abia după doi ani și jumătate de la momentul violențelor.

Bianca Drăgușanu este din nou în centrul unor controverse de zile mari! După ce în presă a circulat o imagine cu fața plină de vânătăi a blondinei din cauza unei intervenții estetice, blondina a publicat pozele pe care și le-a făcut după ce a fost bătută, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și speculații. 

Eu știu cu cine am vorbit în acea perioadă în care am fost operată. Nu au fost multe persoane. Dintr-un cerc de 3-4 persoane, m-am uitat pe conversațiile de anul trecut pe care încă le mai am și mi-am dat seama cine m-a vizitat și cu cine am vorbit și în ce context”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

De ce Bianca Drăgușanu a publicat imaginile cu fața desfigurată abia acum

Fosta asistentă TV susține că imaginea cu fața ei tumefiată din cauza intervenției estetice ar fi fost dată presei pentru a fi șantajată, astfel că a decis să facă toate pozele, în care este desfigurată din cauza bătăilor încasate, publice, pentru a le distruge stragegia persoanelor care voiau să îi facă rău, printre care se numără și Alex Bodi.

„Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”a explicat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest