Bianca Drăgușanu, terorizată de Alex Bodi! I-a luat toate cadourile pe care i le-a făcut: „Mă temeam că o să intre peste mine”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a recunoscut că este terifiată de acțiunile lui Alex Bodi și de dorința acestuia de a se răzbuna. Mai mult de atât, blondina a dezvăluit că toate cadourile pe care afaceristul i le-a făcut de-a lungul relației, au fost „recuperate”, într-o manieră brutală și manipulatoare.

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri bombă în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, după ce a scos la lumină imagini cu fața desfigurată, poze pe care și le-a făcut după ce a fost victima violenței domestice, tratamente brutale primite din partea lui Alex Bodi.

Blondina susține că a făcut o plângere pe numele lui Alex Bodi, în luna aprilie a anului trecut, însă pentru că a crezut că afaceristul se va schimba, a retras-o. Acțiune pe care o regretă și în ziua de astăzi.   

„Când spun ceva, aduc și dovezi. Am fost nevoită să înregistrez pentru a dovedi că ce spun eu este adevărat. A mai existat un dosar de genul acesta anul trecut, în luna aprilie. Eu mi-am retras plângerea atunci și regret. Dacă nu-mi retrăgeam plângerea atunci, nu mai treceam prin asta. Am crezut că oamenii se pot schimba. Am fost manipulată și apoi s-a ajuns la stadiul următor: amenințări, șantaj. Am trecut prin multe momente violente”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Alex Bodi i-a luat toate cadourile pe care i le-a făcut Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a mărturisit că toate cadourile pe care le-a primit vreodată din partea acestuia au fost „recuperate” de afacerist, după ce relația lor s-a deteriorat definitiv. Potrivit spuselor sale, fostul soț îi luase până și mașina pe care ea și-o cumpărase și nu mai voia să i-o înapoieze.

„Strategiile lui erau de fiecare dată altele. Dovezile, oamenii pe care-i folosea. Eram derutată. El tot ce mi-a dat, mi-a luat înzecit înapoi. Am martori. Anul trecut mi-a făcut același lucru. Când am plecat de la el în casă nu a mai vrut să-mi dea nimic, nici măcar mașina care era în curte și care era a mea. El zicea la televizor că e al lui”, a continuat blondina.

Dar să nu credeți că detaliile șocante se opresc aici. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a fost terifiată din cauza gândului că Alex Bodi va ieși din închisoare și ar putea intra peste ea, în casă, în momentul în care va fi liber, pentru a se răzbuna, dat fiind că ultimele apeluri telefonice pe care le-a primit din partea acestuia au fost pline de cuvinte amenințătoare.

„Am ajuns la un stadiu de efectiv mi-a fost frică că o să iasă pe 15. Mă temeam că o să intre peste mine, pentru că eu am fost înștiințată că el va ieși pe 15. Ce te face să crezi că dacă stă cu Daria nu poate să mă sune pe mine? Fugea ca un șoricel în spatele casei și mă suna. De 3 ori s-a întâmplat. Trecea de la o stare la alta. În utima discuție pe care am avut-o cu el a băgat frica în mine rău de tot. Foarte agresiv verbal, foarte răzbunător cu „îți fac eu”, „îți arăt eu”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest