Alex Bodi, declarații exclusive despre pozele cu Bianca Drăgușanu desfigurată: "Au fost lucruri pe care le-am recunoscut”/ VIDEO

 

Alex Bodi a avut o primă reacție, după ce Bianca Drăgușanu a creat vâlvătaie prin imaginile publicate cu fața desfigurată! Mai mult de atât, blondina a dat de înțeles că afaceristul ar fi putut trimite presei pozele cu ea plină de vânătăi, declarație care l-a enervat la culme pe milionar, care a dezvăluit poziția lui în această situație, în exclusivitate pentru Antena Stars!

După ce în presă au apărut mai multe imagini cu chipul tumefiat al blondinei, Bianca Drăgușanu a ținut să lămurească faptul că vânătăile din pozele care au făcut înconjurul internetului au fost cauzate de o intervenție de blefaroplastie, intervenție în urma căreia ochii se umflă și se învinețesc.

Potrivit declarațiilor făcute de bomba sexy, se pare că printre persoanele care ar fi putut face publice materialele foto, se numără și Alex Bodi: „Și mai este o persoană cu care eu am împărțit trei ani din viață și pe care îi regret că i-am pierdut”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul de Instagram.

Sătul de acuzațiile aduse, Alex Bodi a avut o primă reacție despre situația în care l-a implicat, din nou, Bianca Drăgușanu. Afaceristul este de părere că gestul blondinei de a face publice ulterior imaginile în care a fost snopită în bătaie, reprezintă doar o metodă de a atrage atenția.

Cât despre publicarea imaginilor, Alex Bodi a mărturisit că nu ar fi făcut niciodată pozele publice, mai ales că se află într-o poziție în care asemenea controverse nu i-ar face bine, dat fiind că încă se află în arest preventiv.

“Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce. Problema ei cred că o ignor și nu dau curs provocărilor și nu știe ce să mai facă. Eu dacă susține, ca bărbat, ca sunt super fericit, că nu știu ce, că nu știu cum, m-ar mai interesa pe mine ce se întâmplă în jurul meu? Aș ignora!

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta.”, a spus Alex Bodi

Totodată, milionarul a ținut sa precizeze că nu mai dorește să intre în jocul ei “murdar” și că în ultimele patru luni a încercat să se țină departe de conflicte și de toate scandalurile în care blondina a încercat să îl implice.

„Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine. având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu. Relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă.”, a mai spus afaceristul pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest