Ce a spus Mihaela Rădulescu despre relația lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu: „Mi-am împărțit bucăți din viață”

 

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost protagoniștii unei frumoase povești de dragoste, care s-a încheiat în urmă cu șase ani. La mai bine de jumătate de deceniu de când s-au despărțit, celebra prezentatoare TV a dezvăluit cum se mai înțelege cu fostul iubit, dar și ce părere are despre relația  acestuia cu Gabriela Prisăcariu.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu timp de șase ani din 2008, imediat după divorțul prezentatoarei de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, până în 2014. Relația lor a fost una neașteptată, din pricina diferenței de vârstă, ea fiind cu 11 ani mai mare. Însă chiar și așa, povestea lor de dragoste a durat ceva timp.

La vremea aceea, Dani Oțil mărturisea că a rămas în relații foarte bune cu Mihaela Rădulescu, chiar dacă nu mai formează un cuplu și făcea si dezvăluiri picante din intimitatea cu prezentatoarea TV.

”Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, spunea Dani Oţil, cu ceva timp în urmă.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre relația cu Dani Oțil

Acum, la șase ani distanță de la despărțire, și Mihaela Rădulescu a avut cuvinte frumoase de spus de Dani Oțil, cât și despre relația acestuia. Prezentatoarea TV a mărturisit că o bucură fericirea omului cu care și-a împărțit o bucată din viață.

”Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase.”, a declarat ea pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest