Ce a spus Simona Trașcă despre relația cu fotbalistul italian, după ce au mers împreună în vacanță: “Ne-am cunoscut pe instagram”

 

Simona Trașcă a făcut primele declarații despre relația cu fotbalistul italian! Cum se înțelege fosta asistentă TV cu bărbatul alături de care a fost într-o vacanța de vis, în urmă cu doar câteva zile?

Simona Trașcă iubește din nou? A fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor, după ce fosta asistentă TV a publicat o serie de imagini cu fotbalistul italian din vacanța de care s-au bucurat împreună de la malul mării.

Contactată de reporterii Antena Stars, Simona Trașcă a mărturisit că nu formează un cuplu cu sportivul, însă admite că îi place sa petreacă timp în compania acestuia. Totodată, blondina a mai spus că s-au cunoscut pe instagram, în urmă cu câțiva ani, iar de atunci și până in prezent au păstrat legătura pe social media, având doar câteva întâlniri față in față la activ.

“Nu este o nouă relație. Este o persoană dragă mie. Eu sunt aici, el este acolo, o să ne revedem curând. Am petrecut niște zile superbe. Nu a fost prima dată când ne-am văzut. Așa am simțit eu să fac postările. Am mai fost împreună. Este o chestie la distanță și nu vrem să ne facem planuri. Ne-am cunoscut pe instagram, am tot vorbit si acum am zis sa ne reîntâlnim. A fost o vacanță scurtă dar frumoasă. Am fost 2 zile la mare, după care am mers acasă la el. El are antrenamente, are și el viața lui, nici eu nu avea cum să stea mai multe zile. Vreau să fiu singură și el e, vrem să ne mai revedem. Ne-am făcut planuri să ne vedem în august.”, a spus Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest