Motivul dureros din cauza căruia Simona Trașcă a izbucnit în lacrimi, în direct: „Mă bătea foarte des și foarte rău”/ VIDEO

 

Simona Trașcă a izbucnit în lacrimi, în direct, la „Showbiz Report”, după ce a relatat experiența traumatizantă din viața ei! Vedeta a povestit cu lux de amănunte drama prin care a trecut în copilărie, din cauza violențelor suportate din partea tatălui ei.

Simona Trașcă nu a fost deloc un copil dorit de tatăl ei, astfel că atunci când mama ei a rămas însărcinată, bărbatul i-ar fi cerut acesteia să facă întrerupere de sarcină. Din fericire, bunica ei a intervenit și a salvat-o, însă atitudinea tatălui ei nu s-a schimbat nicio clipă nici după ce aceasta s-a născut.

Fosta asistentă TV a încasat bătăi dure și a fost supusă la umilințe greu de imaginat din partea bărbatului, iar violențele pe care le-a suportat sunt deja traume de care nu mai poate scăpa. Simona Trașcă a mărturisit că deși a fost bătută cu bestialitate în anii copilăriei de cel care trebuia să o protejeze pentru tot restul vieții lui, blondina l-a iertat și păstrează legătura cu el.  

„Mama nu vrea să țină legătura cu tata și acum câteva luni când ea s-a simțit mai rău a zis că nu vrea ca el să vină la înmormântarea ei. Cu vreo două zile înainte de pomană m-a sunat și mi-a zis: Simona cum facem? Îl suni tu pe taică-tu sau îl sun eu? Și am rămas șocată și a zis că a certat-o preotul că el trebuie să fie la pomană că e parte din familie. I-am zis să îl sune ea, l-a sunat și...De foarte mulți ani de zile, de când a murit frate-miu o singură dată s-au mai văzut. Nu vrea, e dreptul ei. I-a spus că o să vină cu iubita lui.”, a spus Simona Trașcă la Showbiz Report.

Potrivit spuselor Simonei Trașcă, tatăl ei regretă tot ce s-a întâmplat în trecut și i-a cerut iertare fiicei sale. Pentru că este sânge din sângele ei, blondina s-a reconciliat cu bărbatul care a traumatizat-o, menționând chiar că întotdeauna l-a iubit, in ciuda relelor tratamente.

„Tata mi-a spus că îi pare rău ce i-a făcut lui mama și că plânge pentru frate-miu și îi pare rău și de mine pentru ce ne-a făcut. El a avut o copilărie foarte grea. Eu nu vreau să îi ofer copilului meu copilăria mea. Cum a fost taică-miu tratat acasă, așa ne trata și pe noi. Mi-a zis și mie de câteva ori că mă iubește. Toată copilăria mea am fost leșinată după tata, cu toate că mă bătea foarte des și foarte rău. El știe că ne-a făcut foarte mult rău, dar asta este.”, a mai spus vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest