Ce a spus Viorica de la Clejani despre problemele cardiace cu care s-ar confrunta Margherita: „E prea tânără”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Margherita de la Clejani, după ce vedeta nu a putut ajunge la emisiunea lui Dan Capatos. Potrivit celor spuse de moderatorul emisiunii de la Antena 1, fiica Clejanilor s-ar confrunta cu probleme cardiace.

Contactată de reporterii Antena Stars, Viorica de la Clejani a lămurit situaţia legată de problemele de sănătate pe care Margherita le-ar avea. Celebra interpretă de muzică lăutărească a mărturisit că fiica sa "nu are cum să fie bolnavă cu inima”, dat fiind că este foarte tânără. Cel mai probabil, artista se confruntă cu o răceală uşoară.

„E o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu.” a spus Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dan Capatos a aruncat bomba

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos a spus că Margherita nu a putut ajunge în platoul emisiunii, din cauza unor probleme cardiace."Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate... Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de... E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta", a dezvăluit Dan Capatos, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest