Ce artist celebru are interzis la piesele lui Nelu Ploieșteanu. Reacția acidă a soției regretatului lăutar: „Nici eu, nici copiii, nici nepoții nu vrem!”

 

După moartea lui Nelu Ploieșteanu, mai mulți artiști celebri din industria muzicală românească și-au exprimat dorința în ceea ce privește interpretarea pieselor care l-au consacrat pe regretatul lăutar, însă toți s-au lovit de aceeași problemă: refuzul vehement al soției lui! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Elena Ploieșteanu a vorbit despre repertoriul soțului ei, dar și despre care este poziția ei la ora actuală în situația dată.

Printre artiștii faimoși de la noi din țară care își doresc să interpreteze piesele lui Nelu Ploieșteanu se numără și Damian Drăghici, o prezență extrem de apreciată din industria muzicală românească. După ce și-a exprimat dorința de a cânta creațiile care l-au consacrat pe celebrul lăutar, Elena Ploieșteanu a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars și a declarat că nu va permite nimănui ca piesele soțului ei să fie cântate de altcineva.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ținut să precizeze că nu are absolut nicio problemă cu Damian Drăghici, menționând că îl apreciază și îl respectă, însă chiar și așa, nu este de acord cu preluarea pieselor regretatului partener.

Și chiar dacă Damian Drăghici a invocat ca motiv principal faptul că prin reinterpretarea pieselor lăutărești ale lui Nelu Ploieșteanu se duce mai departe tradiția muzicii de acest gen, pentru Elena Ploieșteanu a fost un argument destul de puternic, mărturisind că în România nu este nimeni deocamdată în măsură să le cânte.

”Nu doresc nici eu așa ceva, sunt melodiile lui, el le-a cântat. Cine poate să aibă vocea lui, că mă faceți să plâng. Cine poate să aibă?! Domnul Damian Drăghici să nu se supere, dar nu pot, nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”, a declarat Elena Ploieșteanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest