Scandal cu acuzații dure după înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Fiica artistului dă în judecată spitalul în care a fost internat!

 

După moartea lui Nelu Ploieșteanu s-a iscat un mare scandal între familia artistului și cadrele medicale care s-au ocupat de el, în spital. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Elena Ploieșteanu a făcut declarații tulburătoare despre cum a fost tratat, de fapt, marele artist, în spital, fiind decisă alături de fiica ei să dea în judecată instituția medicală în care a fost internat.

Atât soția, cât și fiica lui Nelu Ploieșteanu au anunțat că vor da unitatea medicală în judecată, din cauza relelor tratamente la care a fost supus regretatul artist. Elena Ploieșteanu a făcut acuzații grave în ceea ce privește modul în care a fost tratat soțul ei, fiind de părere că neglijența din partea cadrelor medicale au dus la finalul tragic al artistului, nu complicațiile provocate de infectarea cu noul coronavirus.

Starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Ne suna pe videocall și ne spunea că se sufocă. În timp ce vorbeam cu el mi s-a făcut rău și am căzut pe jos inconștientă. Inițial a refuzat tomograful, dar am insistat eu să mergem la spital. Făcea febră și se simțea pe zi ce trecea mai rău. Un medic a văzut că are saturația de oxigen mică și nu a acționat. Infirmierele au vrut să-i ia telefonul. A întrebat de pachet și o infirmieră a început să țipe la el. Mi-au dat o sacoșă cu ceaiurile și medicamentele nedesfăcute după o săptămână. Vreau să se facă dreptate!”, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a povestit un episod în care asistenta medicală care se ocupa de soțul ei ar fi început să țipe la el, după ce a întrebat-o de pachetul care ar fi trebuit să ajungă la fiica lui. Mai mult de atât, tot în acel moment, marele artist a început să se sufoce, dar nu ar fi primit ajutorul medical cuvenit, potrivit spuselor partenerei de viață.

Mă suna şi mă întreba dacă i-am luat medicamentele. Nu au ajuns. Deci era ceasul 17:00 şi pachetul lui nu ajunsese din moment ce fata la 13:00 a ajuns cu pachetul. Între timp, intră o infimieră, el a spus că ar fi trebuit să primească un pachet. A ţipat la el că a primit pachet, câte pachete mai vrea?! El fiind cu căştile în ureche, eu am început să ţip. El a lăsat capul în jos şi mi-a spus: Mă sufoc, mă sufoc! ”, a mai detaliat soția artistului.

Dezvăluirile cutremurătoarea au continuat și Elena Ploieșteanu a mărturisit că în momentul în care a fost martoră la relele tratamente la care este supus partenerul de viață, a căzut inconștientă și și-a spart capul în două părți, fiind nevoie de intervenție medicală.

Din cauza lor am ajuns la spital. Am căzut jos inconştientă, mi-am spart capul în două părţi. Fata a chemat salvarea, m-a cusut, am stat până la 5 dimineaţa şi m-a adus salvarea acasă. Vreau să se facă dreptate! L-am dus pe picioarele lui şi ultimele cuvinte pe care mi le-a spus au fost: Ce mă fac eu fără tine că ăştia mă omoară aici?!” a mai spus Elena Ploieșteanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest