Ce bine îi şade în rolul de tătic! Liviu Vârciu, impresionează din nou! VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Îndrăgitul actor din "Fructul oprit" a arătat că este în stare de absolut orice, atunci când vine vorba de fiinţele pe care le iubeşte, iar paparazzii SpyNews.ro au surprins momentul!

Familia este pe primul plan pentru Liviu Vârciu. Acesta are cu totul alte priorităţi comparativ cu ceilalţi bărbaţi, care petrec timpul la terase şi care se delectează cu băuturi reci.

Într-un tricou şi jeanşi, Liviu Vârciu s-a întâlnit întâmplător cu câţiva prieteni, în timp ce se afla la cumpărăţuri într-un supermarket din Bucureşti. Preţ de câteva minute a stat de vorbă cu aceştia, la o ţigară, în faţa magazinului.

Nu a durat mult până când acesta şi-a luat tălpăşiţa, iar ca un bărbat responsabil a părăsit supermaket-ul cu toate produsele pentru copii pe care le-a achiziţionat, desigur, toate fiind destinate Anastasiei, mezina vedetei.

Instant, Liviu Vârciu s-a urcat la volanul maşinii sale şi s-a dus la fiica sa. Ce tătic! Liviu Vârviu s-a transformat total de când este părinte, iar aceste lucru nu poate fi contestat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest