Ce cadouri extravagante îi face Tzancă Uraganu fiicei sale în vârstă de trei ani: „Îmi cere ea!”

 

Deși fidelitate nu este punctul lui forte când vorbim de viața amoroasă, când vine vorba de fiica lui, Tzancă Uraganu este un tată grijuliu care îi oferă tot ce își dorește. Manelistul a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, ce cadouri extravagante i-a făcut fiicei sale de trei anișori până în prezent.

Deși încă se află la o vârstă extrem de fragedă, se pare ca fiica lui Tzancă Uraganu îi cere tatălui său fel si fel de daruri extravagante. Iar pentru că nu are deloc o situație financiară rea, manelistul a dezvăluit că îi face pe plac cu tot ce vrea.

Artistul a mărturisit că a început să îi facă daruri încă de când era bebeluș, astfel ca nu i se pare nimic ieșit din comun să îi dăruiasca tot ce își dorește.

„Îi făceam eu cadouri când era foarte mică, dar acum că a început să vorbească și îmi cere ea. Îți dai seama că primul lucru pe care îl fac ăsta e. (...) Tot îl lua pe al meu și dacă tot îl lua am zis să-i iau un telefon, că văd că-i place. După aia mi-a cerut cercei cu diamante”, a dezvăluit Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu s-a logodit în secret

Recent, o brunetă misterioasă a făcut public faptul că Tzancă Uraganu a cerut-o în căsătorie. După ce a părăsit-o pe mama copilului său pentru o alta femeie, se pare că și amanta a avut același destin fiind lăsată pentru o altă reprezentantă a sexului frumos cu care manelistul speră să își întemeieze o familie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest