Ce condiții le-a impus Florin Salam copiilor lui în privința familiei Fănicăi: „Ne-a durut asta!”/ VIDEO

 

Este cunoscut războiul dintre Florin Salam și fostul lui cumnat, Florin Albu! După ce fratele și mama Fănicăi i-au adus acuzații grave manelistului referitoare la modul barbar în care s-a comportat cu ea atunci când a fost diagnosticată cu cancer, acuzându-l pentru moartea ei, Florin Albu a scos la iveală noi detalii referitoare la condițiile pe care artistul le-ar fi impus copiilor lui în ceea ce le privește pe rudele Fănicăi.  

În ziua în care s-au împlinit 12 ani de la moartea Fănicăi, Florin Albu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde a dezvăluit că de organizarea parastasului s-a ocupat chiar Betty, nepoata lui. Totodată, fratele Fănicăi a aruncat mici săgeți și asupra lui Florin Salam despre care a spus că nu a trecut nici măcar o dată la mormântul fostei sale soții, în opt ani de zile.

„Este al optulea an în care nu merge la sora mea, nici să îi aprindă o lumânare. Poate cu ocazia asta de Paște va merge. Sunt tatăl lui, fratele lui acolo poate va merge. Să îi ajute Dumnezeu să facă tot ce își dorește. El are o familie acum. M-am bucurat. Vorbesc sincer. Era tânăr. A stat destul singur. A suferit, a fost chestia asta, ce am simțit și am văzut a fost vreo 2-3 de ani, după el știe ce a simțit.”, a spus Florin Albu.

Fostul cumnat al lui Florin Salam a mai spus și că este deranjat de faptul că manelistul o pomenește pe Fănica în cântările pe care le are, mai ales că gestul lui le provoacă suferință părinților. Dar se pare că nu este vorba doar de atât. Potrivit spuselor lui, Florin Salam le-ar fi impus niște condiții copiilor săi în ceea ce privește întâlnirile cu membrii familiei din partea Fănicăi, astfel că de multe ori atât el, cât și părinții lui au fost nevoiți să se întâlnească pe ascuns cu Betty și cu Dani.

 „Pe noi ne-a durut asta. Să nu o mai pomenească la nunți, ca să nu zică lumea cât suferă Salam. A suferit primii 3-4 ani, dar mai departe au fost numai regii, actorii, să vadă lumea la Tv.” Părinții mei au nevoie de nepoții cu care vorbesc în permanență. Câteodată ar fi trebuit să ne vedem și pe ascuns, că Salam le-a pus niște condiții copiilor lui.”, a mai spus Florin Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest