Fratele Fănicăi, un nou atac la adresa lui Florin Salam: „Al optulea an în care nu i-a aprins o lumânare”/ VIDEO

 

S-au împlinit 12 ani de când Fănica, prima soție a lui Florin Salam, a fost răpusă de cancer și a lăsat în urmă o familie îndurerată și doi copii care îi duc lipsa zi de zi. După acuzațiile pe care i le-a adus fostului său cumnat, Florin Albu a lansat un nou atac la adresa lui Florin Salam!

În exclusivitate pentru Antena Stars, fratele Fănicăi a mărturisit că deși au trecut 12 ani de când sora lui a trecut în neființă, nu există zi în care să nu îi ducă dorul. Printre persoanele care au arătat cât de mult au ținut la ea se numără și fiica ei, Betty, care de ani buni se ocupă în detaliu de parastul ei și de toate ceremoniile necesare.

Totodată, Florin Albu a lansat și un atac dur la adresa fostului său cumnat pe care l-a acuzat că în opt ani de zile nu i-a aprins nicio lumânare femeii după care pretinde că încă ar suferi, lucru care îl deranjează la culme pe fratele Fănicăi.

„Fata ei, Betty, nepoata a făcut parastasul. Ea a făcut totul pentru mama ei. Betty își face datoria vizavi de mama ei, mai departe nu pot să vorbesc. Pentru că este tatăl ei. Este al optulea an în care nu merge la sora mea, nici să îi aprindă o lumânare. Poate cu ocazia asta de Paște va merge. Sunt tatăl lui, fratele lui acolo poate va merge.

Să îi ajute Dumnezeu să facă tot ce își dorește. El are o familie acum. M-am bucurat. Vorbesc sincer. Era tânăr. A stat destul singur. A suferit, a fost chestia asta, ce am simțit și am văzut a fost vreo 2-3 de ani, după el știe ce a simțit.

Pe noi ne-a durut asta. să nu o mai pomenească la nunți, ca să nu zică lumea cât suferă Salam. A suferit primii 3-4 ani, dar mai departe au fost numai regii, actorii, să vadă lumea la Tv”, a spus Florin Albu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest