Ce cuibușor de nebunii a ratat Mădălina Ghenea! Imaginile din casa lui Leonardo DiCaprio te dau pe spate

 

Cine îl ia de bărbat pe Leondardo DiCaprio are cel mai mare noroc din lume. Adică, pe lângă faptul că e frumos şi cunoscut, actorul are şi câteva locuinţe de te dau pe spate.

Leonardo DiCaprio are, într-adevăr, cu ce se da mare! Locuinţa lui din Palm Springs este una dintre cele mai luxoase din câte au existat. Şi asta ... o spunem pentru că avem şi dovada!

O casă imensă, cu o arhitectură cum rar am mai întâlnit. Locuinţa are o mulţime de dormitoare, toate cu ferestre mari pentru ca lumina naturală să pătrundă din abundenţă. Păi de! Doar îşi permite.

Unde mai punem căîn zilele toride de vară, aşa cum sunt acestea pe la noi tare ar mai merge o baie în piscina aceea superbă pe care o are în curte  mai ales că peisajul este unul de vis.

Bine, să nu mai vorbim de terenul de tenis, despre terasa superbă sau... despre livingul spaţios şi modernist. Toate sunt îmbinate atât de bine încât oricine ar visa la o asemenea locuinţă!

Dar, să ştiţi că nu este imposibil! Adică dacă vă doriţi cu adevărat, puteţi sta în ea. O noapte, două, trei în funcţie de cât vă permite bugetul. Nu de alta, dar locuinţa de lux poate fi închiriată cu 4.500 de dolari pe noapte.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest