Ce frumos a crescut fiul Andreeai Berecleanu! Petru îi seamănă leit ştiristei

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu a fost întotdeauna foarte discretă în ceea ce îi priveşte pe copiii ei. Dar cu siguranţă, se mândreşte de cei cărora le-a dat viaţă. Prezentatoarea este o femeie cu adevărat împlinită: are un bărbat care o iubeste, o carieră în plină ascensiune şi doi copii extrem de frumoşi.

Andreea Berecleanu, într-una din serile trecute, a ieşit cu băiatul în oraş. Petru are numai 14 ani şi îi seamănă leit frumoasei prezentatoare. Mândră din cale-afară de acesta, Andreea Berecleanu a postat un mesaj încărcat cu dragoste despre băiatul ei:

"Aseară, la restaurant, noi doi. Doar noi în tot restaurantul, aproape de ora închiderii. Muzică italienească veche și bună, ospătarii veseli și amabili ca întotdeauna, lumina blândă focusată doar pe mese, meniurile știute pe de rost, Petru și eu. Atât. Stăm de vorbă. Multe. Povestim, ne confesăm, râdem, glumim ca noi. Când s-a așezat la masă și-a scos șapca. Din când în când, își aranjă cu mâna părul spre spate. Și tocmai mă gândeam ce bine îi stă. La un minut distanță, mă întreabă el. “Ce părere ai? Să-mi las părul mai lung și să-l pieptăn spre spate? Mi-ar sta bine?” Da, îi stă bine! Dar cel mai bine îi stă când se simte liber să facă ce vrea, să fie bucuros, să radă, să se întâlnească cu cine îi place, să se supere când are chef, să îmi spună ce vrea atunci când e pregătit, să știu să aștept. Astea sunt sentimente, emoții, viață împreună. Și cât de puțin timp petrecut alături de copiii noștri, dar tot ne așteaptă, tot au răbdare, tot acolo sunt. Mulțumesc, Petru!", este mesajul Andreei Berecleanu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest