Ce gest impresionant a făcut Alexandru Papadopol pentru fiica sa, înainte de divorţul de Ioana Ginghină VIDEO

 

Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, oficial, chiar în cursul acestei săptămâni, când vor divorţa. Pentru că nu şi-au vorbit o bună perioadă de timp, foarte mulţi oameni şi-au ridicat semne de întrebare vizaci de partaj. Alexandru Papadopol a surprins pe toată lumea prin gestul impresionat pentru fiica lui, înainte de divorțul cu Ioana Ginghină.

Conform informaţiilor apărute pe libertatea.ro, actorul ar fi decis să îi cedeze fetiţei partea sa din vila de 200.000 de euro, pentru ca ea să locuiască în continuare acolo, împreună cu mama sa. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol ar fi stabilit să aibă o custodie comună, pentru ca actorul să fie implicat în creșterea și educarea fiicei sale!

Ioana Ginghină, răvăşită după despărţirea de Alexandru Papadopol!

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu “mă deranjeze”… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.
Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”
, a scris Ioana Ginghină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest