Ce greșeşti când îți conturezi fața? Fii atentă și evită să faci asta, ca să nu se uite lumea lung la tine

 

Este una dintre cele mai populare tendințe în machiaj, iar de când Kim Kardashian a dezvăluit că așa se machiază, tot mai multe femei și-au dorit să încerce acestă tehnică nouă.

Conturarea feței îți poate transforma radical fizionomia feței și, executată corect, reușește să te facă să pari mai slabă cu multe kilograme.
Tutorialele de make-up de pe Youtube sunt folositoare, însă multe persoane reușesc să o de în bară din cauza unor factori pe care nu îi iau în seamă.

Iată care sunt cele mai comune greșeli:

Nuanțele incorecte

Întreaga tehnică de conturare constă în utilizarea și scoaterea în evidență a unor umbre și crearea unor unghiuri pe față și pe corp. Alege întotdeauna nunațele care ți se potrivesc, căci dacă nu faci acest lucru, finisajul poate fi unul nenatural.

Nu blenduiești


Este o problemă comună la conturarea și eliminarea feței. Tehnica numită ”blending” este extrem de importantă și fără acest lucru, cei din jurul tău vor observa niște dungi dubioase pe fața ta.
Pensulele incorecte pe care le folosești

Fiecare produs are unealta sa pe care trebuie să o folosești. Dacă pentru pudră ai nevoie de o pensulă, iar pentru fondul de ten de alta, ei bine, și pentru conturarea feței trebuie să folosești o  pensulă specială, care îți va ușura mult munca. În cazul în care nu deții una, folosește o pensulă pentru pudră, pe care o poți strânge între degete când îți conturezi fața.

Sursa: wellnessbin.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest