Ce mămică TOP MODEL! Cristina Rus, siluetă de invidiat

 

Nici bine nu a născut că a şi revenit la silueta de vis de dinainte de sarcină. Cristina Rus arată ca ruptă din reviste, chiar dacă tocmai a adus pe lume cel de-al doilea copil. Deşi pentru unele femei această perioadă este critică, artista pare mai fericită ca niciodată. Şi are toate motivele: are succes în carieră, are un soţ iubitor şi de toată isprava, iar ea stârneşte invidia tuturor femeilor cu trupu-i de zeiţă.


Proaspetele mămici ar fi în stare de orice ca să arate asemenea frumoasei cântăreţe. Deşi a născut acum două săptămâni, artista arată trăznet! Kilogramele acumulate de-a lungul sarcinii parcă s-ar fi evaporat.


Cu doi copii în grijă, Cristina nu se neglijează. Este atentă atât cu silueta, cât şi cu soţul ei în compania căruia au surprins-o şi paparazzi cancan.ro. Mai ceva ca la prima întâlnire, artista şi afaceristul care a dus-o la altar, s-au plimbat de mână ca doi îndrăgostiţi. Desigur că şi proaspătul tătic abia-şi mai încape în piele de fericire cu o aşa nevastă! Dar ce mănâncă de arată ca un top model?

Cristina Rus este, aşadar, o norocoasă. Puţine sunt femeile care, după naştere, se pot mândri cu un trup numai bun de pus în ramă. Acum că a revenit la silueta ce a consacrat-o, artista a trecut şi la pantofii cu toc ce îi pun în valoare picioarele superbe. Dragoş, soţul vedetei, nu a îndrăznit să o scape din priviri nicio clipă. Nici nu avea cum că la cât de bine arată cântăreaţa ar fi fost culmea să se uite-n altă parte!

Şi uite-aşa, viaţa Cristinei Rus este numai lapte şi miere. Cum să n-o invidiezi?!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest