Ce ne rezervă astrele! Nativii Balanță trebuie să rămână diplomați!

 

BERBEC

Lasă grijile deoparte şi propune activităţi comune alături de persoana iubită sau de copii. Spre exemplu vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui târg de sezon sau o excursie prin apropiere, ţi-ar face foarte bine!

TAUR

Se recomandă prudenţă în relaţiile cu membrii familiei şi este bine să ţii cont de sfaturile acestora, chiar dacă la prima vedere pare că toata lumea este împotriva ta. Peste câteva zile vei înţelege că au avut dreptate.

GEMENI

Alege-ţi cuvintele cu grijă, fii prudent cu informaţiile pe care vrei să le spui şi fereşte-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, însă ar fi bine să le notezi într-un jurnal şi să le spui şi altora în zilele următoare.

RAC

Nemulţumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obţii de pe urma muncii tale într-un loc de muncă vor atinge cote mari. Probabil că membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei îti vor destabiliza bugetul şi astfel şi starea de spirit.


LEU

Este o zi minunată pentru a-ţi reorganiza programul cotidian, activităţile personale dar şi pentru a relaţiona cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil să revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal.

FECIOARA

Meditând în umbră la evenimentele în care eşti implicat ai putea avea revelaţii deosebite legate atât despre oamenii apropiaţi, cât şi despre veniturile tale din munca desfăşurată într-un colectiv profesional.


BALANTA

Foarte usor îi poţi deranja pe alţii, atat cu tonul vocii, cât şi cu remarcile tale. Fii prudent, spune ce ai de spus, dar frumos şi diplomat.

SCORPION

Eşti foarte solicitat de către şefi, dar şi de colegii de muncă. Fii prudent, pentru că, în aparență, toţi sunt amabili cu tine, te ridică în slăvi, dar în umbră îşi urmăresc numai interesele lor.

SAGETATOR

Este o zi în care disputele filozofice pot fi frecvente. Că este vorba despre segmentul profesional sau despre dispute cu persoanele din anturajul personal, alege-ţi cu grijă vorbele şi lasă-i şi pe ceilalţi să-şi spună părerile.


CAPRICORN

Dinspre segmentul profesional s-ar putea să primeşti bani, bunuri sau favoruri, chiar în mod neaşteptat. Cheltuielile comune cu alţii sunt o temă importantă a zilei, aşadar stabileşte-ţi mai întâi priorităţile financiare.


VARSATOR

Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi de la simple şi banale formule de salut, se poate ajunge la conflicte în toată regula. Este vorba mai ales despre mentalităţi diferite între tine şi ceilalţi, dar şi despre faptul că una se gândeşte, alta se spune şi cu totul altceva se înţelege.

PESTI

Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să te îngrijeşti ceva mai mult. Ai tentaţia de a te ocupa de cât mai multe treburi deodată! Cere ajutorul celorlalţi pentru a rezolva priorităţile.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest