Ce ne rezervă astrele? Berbecii au multă energie!

 

BERBEC
Se pare că aveţi multă energie fizică şi mentală şi câteva proiecte pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Dacă nu aveţi suficiente fonduri disponibile pentru a finanţa o afacere, puteţi să apelaţi la ajutorul rudelor.

TAUR
Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun, s-ar putea să primiţi un ajutor nesperat din partea unei persoane mai mari. Cu răbdare, veţi reuşi.

GEMENI
S-ar putea să vă preocupe resursele financiare necesare pentru o afacere pe cont propriu. O soluţie ar fi şi asocierea cu un prieten sau cu altcineva de încredere.

RAC
La locul de muncă sau în afaceri aţi putea beneficia de sfaturile excelente ale unei persoane cu experienţă. Sunteţi hotărât să munciţi serios şi să vă afirmaţi competenţa.

LEU
Munciţi cu îndârjire şi sunteţi dispus chiar să săriţi peste pauze, inclusiv peste pauza de masă. Se întrevede o călătorie în scop profesional sau necesitatea de a învăţa o metodă sau o tehnologie nouă.

FECIOARĂ
Dragostea pluteşte în aer. Dacă aveţi deja un partener de viaţă, sentimentele ar putea fi la fel de puternice ca în prima zi.

BALANŢĂ
O zi bună, fără evenimente deosebite în carieră şi în plan sentimental. Capacitatea de comunicare este la cote maxime. Puteţi să negociaţi participarea dumneavoastră la un nou proiect de afaceri.

SCORPION
La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi de concentrare şi să fiţi nevoit să amânaţi unele activităţi mai puţin importante. Este posibil să fiţi anunţat că veţi intra în posesia unei sume importante.

SĂGETĂTOR
Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi multe lucruri mai uşor decât aţi fi crezut. Se pare că aveţi de gând să faceţi o achiziţie sau o investiţie importantă.

CAPRICORN
La locul de muncă, colegii vă recunosc competenţa şi încearcă să înveţe din experienţa dumneavoastră.În plan financiar nu sunt recomandate experimentele şi iniţiativele riscante.

VĂRSĂTOR
S-ar putea să dedicaţi această zi meditaţiei şi spiritualităţii. Nu este exclus să primiţi o veste care vă pune pe gânduri.

PEȘTI
O zi bună pentru a vă face remarcat în societate, cu ocazia unei întâlniri cu vechi prieteni sau cu rude îndepărtate. În plan sentimental, nu este exclus să se înfiripe o nouă idilă.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest