Ce ne rezervă astrele! Berbecii, discuţie cu partenerul de viaţă

 

Berbec
Tocmai când aveţi impresia că v-a venit o idee absolut genială, partenerul de viaţă vine şi vă taie tot entuziasmul. Nu vă place când se comportă în acest fel şi de aici rezultă o discuţie extrem de serioasă.

 
Taur
Interveniţi în problemele unei rude apropiate şi o ajutaţi să găsească soluţiile potrivite. Aceasta doreşte să îşi arate recunoştinţa faţă de dumneavoastră, dar îi spuneţi că nu aţi făcut-o pentru a primi mulţumiri, ci pentru că aşa aţi simţit la momentul respectiv.

Gemeni
Participaţi, împreună cu partenerul de viaţă,la o întâlnire extrem de plictisitoare, dar pe care nu o puteţi evita din cauza unor obligaţii sociale sau profesionale.

Rac
Îi protejaţi cu mare grijă pe membrii propriei familii, atât de pericole reale, concrete, cât şi de pericole care se află doar în mintea dumneavoastră. Deşi îşi dau seama că uneori exageraţi, aceştia apreciază grija pe care le-o purtaţi.

Leu
Sunteţi foarte darnic, ajungând chiar să renunţaţi la unele lucruri de primă necesitate pentru dumneavoastră numai pentru a le răspunde favorabil celor care v-au cerut ajutorul. Aveţi grijă să nu afectaţi confortul persoanelor apropiate pentru a fi de folos unor necunoscuţi!

Fecioară
Aţi luat câteva decizii importante în legătură cu modul în care vă veţi administra veniturile de acum înainte, iar acum începeţi să le puneţi în practică. Dacă vă veţi ţine de ele pe termen lung, vor da rezultatele scontate.


Balanţă
Sunteţi pus la punct de o persoană despre care aveţi o părere extrem de bună. Admiraţia pentru ea se luptă cu dorinţa de a-i da o replică dură, pe măsura tratamentului pe care vi l-a aplicat.

Scorpion
Petreceţi o bucată de timp în compania unor persoane în vârstă, care vorbesc pe larg despre cum stăteau lucrurile „pe vremea lor" şi dovedesc că au o atitudine foarte conservatoare.

Săgetător
Daţi dovadă de simţ practic în relaţiile cu prietenii dumneavoastră şi nu încurajaţi în nici un fel relaţiile prea apropiate cu persoane care nu prezintă nici un interes.

Capricorn
Vă lăudaţi acasă cu ceea ce faceţi la serviciu. De cele mai multe ori exageraţi atât în ceea ce priveşte importanţa funcţiei pe care o ocupaţi, cât şi în legătură cu comportamentul dumneavoastră faţă de şefi şi de colegi.

Vărsător
Ascultându-l pe un prieten care se laudă cu propriile realizări, începeţi să vă întrebaţi ce are el atât de special încât să reuşească în domenii pe care dumneavoastră nici nu îndrăzniţi să le abordaţi. Răspunsul e clar: nimic.

 
Peşti
La îndemnul unei persoane din anturajul dumneavoastră, vă hotărâţi să faceţi câteva cheltuieli destul de importante. Într-adevăr, suma în discuţie nu este deloc neglijabilă, dar investiţia merită toţi banii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest