Ce ne rezervă astrele! Capricornii încep afaceri profitabile

 

A venit momentul să aflăm ce ne rezervă astrele.

BERBEC
O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați, vă veți îmbunătăți situația financiară.


TAUR
Aveți succes pe plan sentimental și în societate. După-amiază primiți vești bune, din cauza cărora vă schimbați programul.


GEMENI
Relațiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susțineți cu încăpățânare. Vă sfătuim să vă întrebați dacă nu cumva cei din jur au dreptate.


RAC
Faceți planuri de vacanță împreună cu persoana iubită. Sunteți binedispus, pentru că vă simțiți înconjurat de prieteni adevărați.


LEU
Puteți să vă faceți proiecte de viitor și să vă folosiți cunoștințele teoretice. Munca depusă va aduce rezultate în scurt timp și veți câștiga bani frumoși.


FECIOARĂ
Traversați un moment favorabil, în care aveți posibilitatea să vă asumați noi responsabilități sau să începeți o activitate extraprofesională.


BALANŢĂ
Puteți să vă faceți planuri în legătură cu începerea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută cu sfaturi utile.

SCORPION
Dimineața sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei.


SĂGETĂTOR
Aveți mult de alergat pentru niște acte legate de o moștenire. Este un moment favorabil planurilor, care se pot concretiza în scurt timp.


CAPRICORN
Puteți să vă faceți planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăți radical situația financiară. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune.


VĂRSĂTOR
Intuiția vă ajută să faceți schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten.


PEŞTI
Aveți șansa să găsiți un serviciu mai bine plătit sau să fiți promovat. Veți avea responsabilități mai mari, dar și câștigurile vor fi pe măsură.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest