Ce ne rezervă astrele! Capricornii primesc o invitație

 

A venit momentul sa aflam ce ne rezerva astrele la începutul primăverii.


Berbec
Este o zi specială, care vă invită la bunătate, toleranţă sinceră şi vă  promite, pe acest fond, remedierea unor probleme apărute în relaţiile importante.

Taur
Va conta foarte mult dacă veţi reuşi să vă folosiţi potenţialul pozitiv al acestei zile pentru a vă apropia mai mult de cei pe care i-aţi supărat, mai ales prietenii sau rudele.


Gemeni
Veştile pe care le primiţi se referă la noi posibilităţi de câştig, numai că încă nu sunteţi pe deplin refăcut. Mai aveţi nevoie de o pauză de refacere. Vă apăraţi cu vehemenţă, chiar dacă sunteţi vinovaţi.

Rac
Nu semnaţi acte şi nu luaţi decizii importante! Cineva din anturaj vă dă informaţii false pentru a vă încurca, dar nu are nicio şansă.

Leu
Strângeţi bani pentru un fel de excursie şi vă minunaţi cât de repede îi cheltuiţi pe toţi. Este necesar ca înainte de toate să vă respectaţi promisiunile făcute amicilor.

Fecioară
Nu acceptaţi sfaturi importante şi ulterior regretaţi. Reuşiţi să primiţi un „certificat" ce până acum v-a fost refuzat în repetate rânduri.

Balanţă
Îi dezamăgiţi pe cei care au avut încredere în dumneavoastră şi v-au dat misiuni importante. Toate speranţele  prind viaţă şi vă simţiţi datori să le atrageţi atenţia celor din familie că aţi avut iar dreptate.

Scorpion
Ocupaţi-vă mai mult de familie! Ştiţi foarte bine că reproşurile pe care le primiţi sunt îndreptăţite, dar vă încăpăţânaţi să nu schimbaţi nimic în atitudinea dumneavoastră.

Săgetător
Este necesar să vă adaptaţi unui program diferit, dar încă vă consideraţi parcă în concediu. După-amiază, se risipesc toate neşansele, iar falşii prieteni sunt în sfârşit demascaţi de rude.

Capricorn
Primiţi o invitaţie care presupune să lipsiţi de la serviciu. Cum nu puteţi să împăcaţi pe toată lumea, veţi renunţa la ce vă face plăcere şi veţi munci.

Vărsător
Analizaţi cu atenţie propunerile pe care le primiţi de la prieteni. Dacă este amestecată şi o rudă apropiată, este bine să vă retrageţi. Invitaţiile vă împing să renunţaţi la program.

Peşti
Nu vă mai înţelegeţi prea bine cu amicii. Veţi primi recompense importante, exact când veţi crede că nu mai aveţi nevoie de nimic pentru a fi fericiţi. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest