Ce ne rezervă astrele! Fecioarele trebuie să aibă grijă la sănătate!

 

BERBEC

Este momentul să pui în practică cele mai ingenioase idei, pentru a atrage câștigul financiar de partea ta! Se pare că ești extrem de pregătit să faci față noilor schimbări!

TAUR

Reușești să te mobilizezi, făcând față cu brio la orice atac neașteptat. Ești inspirat pentru a te reorienta către un nou drum şi simţi că totul e de partea ta.

GEMENI

Se pare că prietenii nu prea sunt de acord cu deciziile tale. Fiecare se gândește în direcția lui şi vin către tine răspunsuri nu tocmai plăcute vis-a-vis de aceștia.

RAC

Lasă evenimentele să curgă și ascultă ce-ți spune sufletul. Problemele familiale din ultima vreme te-au epuizat, așa că ai face bine să înveți cum să te relaxezi și să te detașezi de grijile cotidiene.


LEU

Primești vești bune legate de carieră. Vin spre tine tot felul de propuneri, care de care mai tentante. Mai ai puțin de așteptat pentru a găsi locul de muncă mult visat.

FECIOARĂ

Ai grijă la sănătate, nu lua în glumă semnele date de organismul tău. La jumătatea zilei ești nevoit să pleci la drum pentru a ajuta un prieten.

BALANŢĂ

Perioada precedentă agitată te-a obosit destul de mult. Acum te concentrezi mai mult pe relația cu colegii de muncă, reușind să duci la bun sfârșit sarcinile care îți revin.

SCORPION

Problemele de sănătate te-au cam epuizat în ultima perioadă. Pericolul nu a trecut, așa că ești predispus la tot felul de accidente şi lovituri, datorate agitației.

SĂGETĂTOR

Este timpul să pui în practică un proiect important şi primești susținerea din partea superiorilor. Este timpul să câștigi bani și să fii mult mai chibzuit în a-i administra.

CAPRICORN

Se arată o nouă relație de iubire la orizont, relaţie care ar putea să ducă la ceva mult mai serios și de durată. Latura sentimentală este una dintre priorități acum.

VĂRSĂTOR

Pui pe primul plan familia, găsind un echilibru între obligațiile de serviciu și datoria față de cei dragi. Mai mult timp petrecut alături de aceştia îţi vor face mult bine!

PEŞTI

Te simți bine în compania unei persoane pe care ai întâlnit-o de curând şi te concentrezi mai mult pe grija față de părinți, fiind nevoit să faci călătorii neașteptate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest