Ce ne rezervă astrele! Taurii nu se lasă înșelați!

 

Berbec
O deplasare în interes de serviciu poate să aducă mai multe probleme decât v-aţi putea imagina. Aşadar, dacă vreun şef vine cu o astfel de idee, fugiţi mâncând pământul
Taur
Pe plan financiar, mirosiţi că cineva încearcă să vă înşele şi ripostaţi imediat, arătându-i că nu şi-a găsit persoana potrivită şi că ar fi mai bine să vă lase în pace.

Gemeni
O persoană apropiată vă enervează la culme, de parcă şi-ar fi propus acest lucru. Face fiecare lucru parcă în ciuda dumneavoastră, astfel că numai cu greu veţi reuşi să vă păstraţi calmul.

 
Rac
Şeful dumneavoastră devine tot mai enervant pe zi ce trece. Deocamdată aveţi tactul necesar pentru a-i da impresia că sunteţi de acord cu tot ceea ce spune, dar simţiţi că, încet-încet, ajungeţi la capătul răbdării.

 
Leu
La locul de muncă, colegii de serviciu par preocupaţi mai degrabă de problemele lor personale decât de sarcinile pe care le au de îndeplinit. Din păcate, asta va însemna mai mult de lucru pentru dumneavoastră.

 
Fecioara
Circulă unele bârfe nu tocmai plăcute, la adresa dumneavoastră. aţi vrea să le puneţi capăt, dar acest lucru nu e posibil.
 
Balanta
Cineva îi spune vorbe deloc plăcute partenerului dumneavoastră de viaţă şi vă simţiţi dator să interveniţi imediat. Replica dumneavoastră îi taie elanul

 
Scorpion
Persoana iubită nu trece prin cea mai fastă perioadă a ei şi, din această cauză, este mai nervoasă decât ar fi cazul chiar şi în împrejurări cu totul banale, din viaţa de zi cu zi.

Sagetator
Nu trebuie să căutaţi cauze medicale ale durerilor dumneavoastră de cap sau ale stării de slăbiciune pe care e posibil să o acuzaţi. Acestea se datorează mai degrabă unor probleme de ordin sentimental.

 
Capricorn
Sunteţi enervat de încetineala de care dă dovadă o persoană cu care sunteţi nevoit să colaboraţi pe plan profesional. Totuşi, nu are rost să o certaţi, deoarece acesta e stilul său şi nu va reuşi să se schimbe.

 
Varsator
Primiţi vizita unui prieten care vă enervează la culme, deoarece, orice aţi spune dumneavoastră, el susţine o opinie cu totul contrară, fie că este vorba despre politică, sport sau despre o simplă bârfă.

 
Pesti
Nu găsiţi un act sau o altă hârtie care vă trebuie neapărat. Prin urmare, vă apucaţi să răscoliţi toată casa şi, cu această ocazie, găsiţi tot felul de lucruri despre care chiar nu mai ştiaţi dacă le mai aveţi sau nu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest