Ce nu va mai face Claudia Pătrășcanu în relația cu noul partener: „Doar atunci înseamnă că este cu adevărat bărbat!”

 

Claudia Pătrășcanu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit ce anume nu va mai face în relația cu noul partener de viață, mai ales după scandalul de proporții în care este implicată cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt două nume care țin primele pagini ale tabloidelor de mai bine de un an, iar asta din cauza divorțului controversat și al detaliilor uluitoare care au tot ieșit la suprafață din interiorul mariajului toxic pe care l-au avut.

Deși pe plan amoros nu a fost deloc norocoasă, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu ar spune “nu” unei noi relații, dacă bărbatul de lângă ea o va respecta și va înțelege statutul de persoană publică pe care îl are.

„Bărbatul care va exista în viața mea va trebui să respecte asta. Dacă va ințelege că sunt persoană publică, atunci înseamnă că este cu adevărat și bărbat. Niciodată nu am fost acel om disperat să fiu cu cineva. Viața mea este frumoasă, așa cum știu eu să mi-o fac. Eu mă simt foarte bine cu mine.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Totodată, Claudia Pătrășcanu a spus că nu duce deloc lipsă de dragoste, datorită celor doi copii ai săi care o respectă și care o apreciază în fiecare zi. Tot în cadrul interviului, artista a dezvăluit că cei doi băieți ai săi îi arată cât de mult o iubesc și datorită faptului că ea nu s-a afișat niciodată cu un alt bărbat și pentru că s-a focusat pe creșterea și educația lor.

„Am doi băieți acasă care mă fac să nu îmi doresc mai mult. Este dragostea supremă. Copiii chiar simt și un motiv pentru care, și chiar ei i-au spus tatălui, când știi că ramâi cu acea persoană, mă gândesc că atunci trebuie să vii să le explici copiilor, ca să înțeleagă și ei. eu nu voi face niciodată un pas greșit pentru că îmi respect copiii.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest