Ce previziuni neașteptate a făcut Carmen Harra despre căsnicia Andei Adam: „O mare șansă de revenire”/ VIDEO

 

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni neașteptate despre căsnicia Andei Adam. După ce s-a vehiculat că artista și soțul ei, Sorin, nu mai formează un cuplu de luni buni, zvon alimentat și de conversațiile intime avute de acesta cu o altă femeie pe social media, spusele celebrei clarvăzătoare răstoarnă total situația.

Anda Adam și Sorin Niculescu au fost pe primele pagini ale tabloidelor, după ce presupusa amantă a bărbatului a scos la iveală mesajele dure pe care artista i le-a trimis, după ce a aflat de conversațiile intime pe care le-a purtat cu partenerul ei de viață.

După ce a negat cu vehemență că ea ar fi stat în spatele cuvintelor dure trimise pe social media, susținând că este vorba doar de o încercare de promovare a presupusei amante a soțului ei, Anda Adam a spus în exclusivitate pentru Antena Stars și că între ea și partenerul de viață nu există nicio problemă.

Ultimele spuse ale artistei au fost subliniate și de previziunile neașteptate ale lui Carmen Harra care a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că Anda Adam și Sorin Niculescu sunt două persoane care sunt compatibile energetic, astfel că nu se pune problema de o ruptură în cazul lor. Însă dacă va exista una, ipotetic, vor găsi o cale să se întoarcă unul în brațele celuilalt.

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (...) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(...) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a prezis Carmen Harra. la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest